Beschrijving

*Wilt u bezichtigen? Vraag een bezichtiging aan via Funda of onze website. (gelieve niet te bellen). Lees ook onze procedure onderaan de advertentietekst.
*Do you want to view this house? Please apply through Funda or our website. Also make sure to read our procedure at the bottom of this ad.

Bekijk onze speciale woningvideo!!

Bieden vanaf € 250.000,-- K.K.*

Ieder voorstel boven de genoemde "bieden vanaf" prijs zal door de verkopers serieus in overweging worden genomen.

Welkom bij deze prachtig afgewerkte woning in de Kamp! Helemaal instapklaar en zeer centraal gelegen binnen Lelystad met alle voorzieningen op loopafstand. Reageer snel op Uw Paleis!

Indeling

Via de voortuin welke parkeergelegenheid biedt tot het parkeren van een auto op eigen terrein komt u deze keurige woning binnen. 

Sinds 2019 is de gehele beneden verdieping gestuct, voorzien van een mooie laminaat vloer en stijlvolle nieuw deuren. Vanuit de tuin op het zuiden krijgt u een mooie lichtinval naar de woning.

Ook de keuken is nieuw geplaatst. Deze is van een oven, afzuigkap en vaatwasser voorzien en heeft meer dan voldoende kastruimte.

Eerste verdieping

Ook de eerste verdieping ziet er geweldig uit en is voorzien van drie ruime slaapkamers. Deze zijn allen gestuct en voorzien van een nieuwe vloer en hebben dezelfde mooie deuren als op de begane grond. Ook zijn alle dakramen op deze etage nieuw geplaatst.

Genieten is het in deze mooie badkamer, er is gebruik gemaakt van een moderne kleurstelling en heeft zowel een ligbad als een inloopdouche. Ook is hier een toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine te vinden.

Tweede verdieping

De tweede etage is middels een vlizotrap bereikbaar en heeft veel bergruimte. Indien gewenst zou u hier een vast trap kunnen plaatsen om zo een vierde slaapkamer te realiseren.

Tuin

Een heerlijke tuin, gelegen op het zuiden met een zonnescherm. De tuin is onderhoudsarm, recent opnieuw bestraat en deels van een nieuwe schutting voorzien.

De voortuin biedt parkeergelegenheid voor een auto.

Bijzonderheden

- Volledig instapklaar!!!
- Keuken, badkamer en toilet na 2019 geplaatst
- Alle wanden recent gestuct
- Voor en achter opnieuw bestraat
- Alle leidingen vernieuwd en ingefreesd
- Tuin op het zuiden
- Zeer centraal in Lelystad gelegen

*Nadat wij de advertentie online hebben gezet zullen wij de eerste twee dagen gebruiken om bezichtigingsaanvragen te verzamelen. Op basis van het aantal aanvragen beslissen wij of we direct overgaan tot het inplannen van bezichtigingen of dat wij eerst een digitale voorronde laten plaatsvinden. Op de derde dag nadat de woning online is gezet zult u telefonisch of per email geïnformeerd worden over de vervolgprocedure.
*After we put the ad online, we will use the first two days to collect viewing requests. Based on the number of requests, we decide whether we will immediately start planning viewings or whether we will have a digital preliminary round first. On the third day after the property has been put online, you will be informed by telephone or email about the follow-up procedure.

Kenmerken